A további várakozás veszélyes lehet! Kérjen napelem rendszert szállodájához, hogy ne fenyegesse többé a rezsiszámlák réme! 

A további várakozás veszélyes lehet! Kérjen napelem rendszert szállodájához, hogy ne fenyegesse többé a rezsiszámlák réme!

Az emberek szeretnek kikapcsolódni és hotelekbe járni, de mikor a gazdasági körülmények rosszul alakulnak, akkor ez az elsők között van, melyekről inkább lemondanak.

Ebben nincs az égvilágon semmi meglepő, hiszen a nyaralás és a szórakozás nem lehet egy prioritási szinten a mindennapi szükségletekkel.

Egyszerűen az igazság az, hogy ma az embereket jóval kevésbé foglalkoztatja annak a lehetősége, hogy eltöltsenek egy hotelben néhány napot, mint néhány évvel korábban.

Tudjuk, hogy ez egy szörnyen negatív hangvételű kijelentés a részünkről, de nem szeretném a probléma jelentőségét elhalványítani, továbbá meg merjük kockáztatni, hogy Ön is hasonló véleményen van!

Mikor egy ilyen gazdasági helyzet áll fenn, akkor a szállodáknál a túlélés válik az elsődleges célkitűzéssé, hiszen még az emelkedő rezsiárakkal is szembe kell nézni.

Egy hotelnek a vezetőjeként valószínűleg már Ön is elgondolkodott azokon a lehetőségeken, melyek segíthetnek átvészelni egy ilyen veszedelmes időszakot.

Egy napelem rendszer toronymagasan vezet, ha azt vizsgáljuk, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba!

Miért ajánljuk a napelem rendszereket szállodája számára?

Miért ajánljuk a napelem rendszereket szállodája számára?

Feltennénk egy kérdést: mik azok a költségek, melyek leginkább lefaragnak egy szálloda profitjából?

Nem állítjuk, hogy értenénk egy hotel üzemeltetéséhez, de abban biztosak vagyunk, hogy az energiaköltségek igen előkelő helyet foglalnak el, ha a szükségszerű kiadásokról szeretnénk beszélni.

Ha egy kisebb panzióról van szó, ezek a költségek még akkor is kiugróan magasak, szóval elképzelni is borzasztó, mit jelenthet ez egy nagyobb szálloda esetében.

Már az is súlyos kiadásokkal jár, hogy gondoskodni kell a szálloda világításáról és fűtéséről is, pedig ezek csak az alapvető dolgok.

A szálloda vendégeinek energiafogyasztását nem lehet szabályozni, hiszen ők kifizették a szobának az árát, így annyi áramot használnak, amennyit csak szeretnének.

A fentiek a fényében úgy gondolom, hogy egy napelem rendszer olyan fejlesztést jelent, amiről minden hotelvezetőnek el kell gondolkodnia, hiszen így az energiaárak jelentős részének búcsút lehet inteni.

Áremelés helyett inkább fontolja meg a napelem rendszert!

Áremelés helyett inkább fontolja meg a napelem rendszert!

Természetes, hogy egyre több szálloda dönt arról, hogy megemelje a szolgáltatásainak ellenértékét, hiszen kényszerhelyzetben vannak.

De mi lenne, ha erre nem, vagy legalábbis csak részben lenne szükség?

A lakosság egy jelentős részének már most gondot jelent a szállodaszektorban tapasztalható áremelkedés, így egyáltalán nem biztos, hogy érdemes erről az oldalról megközelíteni a problémát.

Egy napelem rendszer működtetésével azonban enyhíteni lehet az áremelésre irányuló presszión, ami egy hatalmas piaci előnyt jelent majd a versenytársaival szemben!

Inkább faragjon le a szállodája költségeiből, és ne engedje, hogy az áremelés lerontsa a szolgáltatása iránti keresletet!

Egyre több vállalkozás ismerte már fel a napelem panelekben rejlő potenciált, és mióta egy ilyen rendszerrel termelik az energiát, azóta sokkal kiszámíthatóbb körülmények között működhetnek.

Váltsa ki a jövő bizonytalanságát egy napelem rendszerrel!

Váltsa ki a jövő bizonytalanságát egy napelem rendszerrel!

A rezsiárak az elmúlt időszakban sajnos komoly növekedésnek indultak, és mindenkit foglalkoztat az a kérdés, hogy ez a folyamat mikor fog végre megállni.

Ez egy olyan válasz, amire nagyon sokan kíváncsiak lennének, de az a helyzet, hogy még a szakértők sem tudnak egyetérteni ebben a kérdésben.

Önnek két lehetősége van: a reménykedés vagy a cselekvés.

Természetesen megvan a joga hozzá, hogy a rezsiköltségek normalizálódását várja, de ez Öntől egy teljesen független tényező, és ezért talán még is csak jobb lehetőséget jelentene egy napelem rendszer beüzemelése.

Így működik egy napelem rendszer

Így működik egy napelem rendszer

Egy napelem rendszerről általában mindenkinek a napelem panelek jutnak eszébe, ami nem véletlen, hiszen kívülről tényleg csak ennyi látszik az egészből.

Ezek a panelek valóban rendkívül fontosak, hiszen általuk „fogják be” a napfény energiáját, de önmagukban még nem lennének képesek egy szállodát árammal ellátni, ugyanis csak egyenáram előállítására képesek, melyeket a berendezések jellemzően nem tudnak hasznosítani.

Itt jön képbe egy másik lényeges részegység, az inverter!

Az inverternek az a feladata, hogy az egyenáramot váltakozó árammá alakítsa át, ami már felhasználható egy szálloda energiaéhségének a csillapítására.

Mi is tudjuk, hogy egy napelem rendszer drága, de…

Érthető, ha kissé tart egy újabb nagy kiadástól ezekben a vészterhes időkben, és biztosak vagyunk benne, hogy rendkívül alapos megfontolást igényel Öntől annak eldöntése, hogy mire áldozza az anyagi forrásait, ha szállodájának a fejlesztéséről van szó.

De fontos megérteni, hogy egy napelem rendszer hosszú távon sokkal több pénzt fog hozni, mint amennyibe kerül!

Csak számolja ki, hogy az utóbbi egy évben mennyi profittól esett el a vállalkozása a hektikus rezsiköltségeknek köszönhetően, és képzelje el, hogy a jövőben még mennyitől fog!

A napelem rendszer nem egy kiadás, hanem egy befektetés, mely az évek során visszahozza az árát!

Ha olyan jövőre vágyik, ahol nem kell az energiaáraktól rettegnie, keressen minket!

Eljutott arra a pontra, mikor már elege van a kiszámíthatatlan rezsiárakból, és szeretne végre egy biztos megoldást a szállodája jövőjének érdekében?

Ha úgy érzi, hogy elérkezett a cselekvés ideje, és szeretne egy napelem rendszert, akkor mi segítünk Önnek!

Az ország legjobb napelem rendszer kivitelezőivel állunk kapcsolatban, akiknek továbbítjuk az ajánlatkérését!

Kivitelezőink a helyszíni felmérést, a tervezést és a kiépítést a legmagasabb szakmai szinteken biztosítják majd az Ön és szállodája számára!

Csupán néhány percet szeretnénk kérni az idejéből, hogy kitöltse az alábbi űrlapunkat, és azt mi továbbküldhessük az Ön igényeinek legmegfelelőbb kivitelezőnek!

Ajánlatkérő űrlap

Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Asztalos műhely működtetése energiatudatosan, napelemmel

Többek között növekvő energiaárak is hatással vannak a vállalkozásokra, például az asztalos műhelyekre is. A napelem rendszer mindkettőre megoldás! Tudjon meg többet cikkünkből!

Asztalos műhely működtetése energiatudatosan, napelemmel


Vállalkozóként autószervizet üzemeltet, és aggódik a horrorba illő rezsi miatt? Válassza Ön is a napelem rendszert!

Egy autószerviz üzemeltetőjeként megunta, hogy bevételeit megnyirbálják az emelkedő rezsiszámlák? Ezen nem is csodálkozunk, de egy napelem rendszer segítséget jelenthet!

Alapozza meg autószervize jövőjét egy napelem rendszerrel!


A rezsi elégeti fémforgácsoló üzeme profitját? Tegyen ellene egy napelem rendszerrel!

Minden vállalkozást aggasztanak a drasztikusan növekedő rezsiköltségek, de akkor mit mondhatna egy fémforgácsoló üzem? Egy napelem rendszer segít ezt átvészelni!

Faragja le fémforgácsoló üzeme költségeit egy napelem rendszerrel!


Napelem rendszer fitnesz-, és edzőtermek részére – Ahol sok energiára van szükség, ott a napelem a megoldás

Minden vállalkozást aggasztanak a drasztikusan növekedő rezsiköltségek, de akkor mit mondhatna egy fémforgácsoló üzem? Egy napelem rendszer segít ezt átvészelni!

Napelem rendszer fitnesz-, és edzőtermek részére – Ahol sok energiára van szükség, ott a napelem a megoldás


Borban az igazság, napelemben a gazdagság – Napelemes rendszerek borászatok számára is

Egy napelem rendszer a kulcs borászata hosszútávon is hatékony energiafelhasználásához és ahhoz, hogy fenntartható gazdálkodássá váljon. Ez akár piaci előnyt is jelenthet!

Borban az igazság, napelemben a gazdagság – Napelemes rendszerek borászatok számára is


Magtár üzemeltetése napelem rendszerrel

A mezőgazdaságban is fontos, hogy alternatív energiát használjunk. Erre lehet megoldás a napenergia, akár a magtáraknál is. Olvassa el cikkünket és tudjon meg többet!

Magtár üzemeltetése napelem rendszerrel


Napelem rendszer pékségeknek: mentse meg vállalkozása profitját

A pékségek működtetése elképzelhetetlenül drágává vált az energiaárak növekedése miatt, de egy napelem rendszer telepítésével ez könnyedén kivédhetővé válhat az Ön számára!

Napelem rendszer pékségeknek: mentse meg vállalkozása profitját


A napelem rendszerek megmenthetik a szállodákat!

Kár lenne tagadni, hogy a mostani energiaárak olyan szintű nyomást gyakorolnak a szállodaiparra, amit valahogy mérsékelni kell. Ezért van szükség a napelem rendszerekre!

A napelem rendszerek megmenthetik a szállodákat!


Napelem rendszer vegyesboltoknak

Kisebb boltok és üzemek számára is költséghatékony megoldás a napelemes rendszerek használata. Ezen felül, fenntarthatóság szempontjából is ideális megoldásnak bizonyulnak.

Napelem rendszer vegyesboltoknak


Napelem rendszer éttermeknek

Pontosan tudjuk, hogy az éttermeknek is meggyűlik a baja a magas rezsiszámlák miatt, és csoda, ha nyereségesek tudnak maradni. Egy napelem rendszerrel ez már a múlté!

Napelem rendszer éttermeknek


Napelem rendszer sertéstelepeknek

Egy sertéstelep üzemeltetőjeként úgy érzi, hogy áthidalhatatlan problémát okoz az energiaárak feltörekvő trendje? Egy napelem rendszer képes orvosolni ezt a helyzetet!

Napelem rendszer sertéstelepeknek


Egy napelem rendszerrel megmentheti műanyag fröccsöntő üzemét a borzasztó rezsiáraktól!

Ha Ön egy műanyag fröccsöntő üzemnek az irányítója, valószínűleg Önnek is problémát jelentenek a megszaladó energiaárak. Egy napelem rendszerrel ennek véget vethet!

Napelem rendszer fröccsöntő üzemeknek


Ne a magas villanyszámlán lovagoljon! – Lovardáknak is remek megoldást kínál a napenergia

Napelemes rendszerekkel lovardája is felveheti a versenyt a növekvő energiaárak ellen! Tudja meg Ön is, milyen előnyökkel rendelkezik ez a megújuló energiaforrás!

Napelem rendszer lovardáknak


Napelemes rendszer hűtőházakra – spóroljon a költségeken napenergiával!

A hűtőházak fontos elemei főleg az élelmiszeriparnak, ám igen költséges lehet az üzemeltetésük. Azonban napelemekkel a számlák akár drasztikusan is lefaraghatóak!

Napelemes rendszer hűtőházakra


Napelem rendszer ruházati varróüzemeknek – csökkentse kiadásait megújuló energiával!

A többi ipari tevékenységhez hasonlóan egy ruházati varróüzem is rengeteg elektromos energiát igényel. Csökkentse a költségeket napelemekkel! Elmondjuk, hogyan!

Napelem rendszer ruházati varróüzemeknek


Napelem rendszer uszodára – a legjobb megoldás az ingadozó energiaárak idején

A gyorsan változó gazdasági helyzet egyre inkább megköveteli, hogy innovatív megoldásokban gondolkozzunk: a napelemes rendszer kincset érhet most egy uszoda számára!

Napelem rendszer uszodára