Építse fel éttermének jövőjét egy napelem rendszerrel!

Építse fel éttermének jövőjét egy napelem rendszerrel!

Úgy gondolom, hogy nem kockáztatok sokat azzal az állítással, hogy egy étterem üzemeltetőjeként az Ön számára is meglehetősen keserves jövőképet fest le az, ahogyan az energiaárak jelenleg alakulnak.

Itt már olyan meredek emelkedések mutatkoznak meg a rezsiárakat tekintve, amit még egy egyszerű iroda is megérez, szóval át tudjuk érezni, hogy egy vendéglő esetében micsoda komoly nehézségekkel kell szembenéznie.

Nem elég, hogy az amúgy is drága nagykonyhai gépek és berendezések is komoly befektetéssel jártak, de még azoknak a működtetése is akkora összegeket emészt fel, ami mellett szinte csoda, ha egy étterem profitot tud termelni.

Egy valami biztos: a konyhai gépek és sütők nem állhatnak le, de akkor még is mit lehetne tenni?

Mi lenne, ha végre a saját kezébe venné az ügyet, és nem utalná rá vállalkozását az energiaárak hektikusságára, amire az égvilágon semmilyen befolyása sincs?

Ezen a ponton érkeztünk el a napelem rendszerhez, ami egy egészen egyedülálló lehetőséget biztosít éttermének!

Kevés olyan vállalkozás létezik, melynek több energiára lenne szüksége, mint egy étteremnek

Kevés olyan vállalkozás létezik, melynek több energiára lenne szüksége, mint egy étteremnek

Egy vendéglő legfontosabb része a konyha, és felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi gépre is van ott szükség ahhoz, hogy az üzemelés gyorsan és zökkenőmentesen történjen.

Általánosan kijelenthető, hogy minél népszerűbb egy étterem, és minél nagyobb vendégkörrel rendelkezik, annál több nagykonyhai berendezésre, és persze személyzetre van szükség.

Sütők, tűzhelyek, ipari hűtőszekrények, szeletelőgépek… csak néhány példa egy hosszú listáról, amit kár is folytatnom, hiszen étterem tulajdonosként ezzel Ön úgyis jobban tisztában van.

Arról már nem is beszélve, hogy ezek a berendezések hosszú órákon keresztül folyamatosan használatban vannak, ami csak még tovább növeli az egyébként is horror rezsiárakat.

Ha Ön is azon a véleményen van, hogy tarthatatlan az a helyzet, mikor egy étteremnek azt kell számolgatni, hogy vajon marad-e még valami a havi bevételeiből a számlák kifizetése után, akkor mindenképpen érdemes tovább olvasnia!

A magas rezsiárak ellen Ön is tehet!

A magas rezsiárak ellen Ön is tehet!

Teljesen érthető a számunkra, ha az energiaárak alakulása miatt aggodalom tölti el, sőt talán dühöt is érez, ami nem is csoda, hiszen erre semmilyen ráhatása sincs.

De van mód arra, hogy védekezzen ezek ellen a számlák ellen, ami nem más, mint egy napelem rendszernek a beüzemeltetése!

Nem Ön lenne az első olyan vállalkozó, aki felismerte a napelemekben rejlő potenciált, hiszen egyre több olyan vállalat működik az országban, melyek már túl vannak ilyen rendszerek kiépítésén.

Ők már megkönnyebbültek, hiszen maguk mögött hagyták azt a bizonytalansággal teli időszakot, amit a közüzemi számlák okoztak.

Nem túlzás azt állítani, hogy egy napelem rendszer a legjobb döntés, amit étteremtulajként hozhat

Egy napelem rendszer egy olyan szintű változást hozhat étterme életében, ami könnyedén döntő lehet a sikeresség és a bukás között.

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez önmagában nem elég még egy vendéglő működéséhez, hiszen egy felelőségtudatos vezetőségnek és személyzetnek a megléte is esszenciális ezt a kérdést tekintve.

Azonban olyan szinten emelkedtek az energia árak, hogy ez már a legfelkészültebb éttermeket is érzékenyen érinti, így ez a téma mostanra már megkerülhetetlenné vált.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a napelem rendszere működésbe lép, búcsút is mondhat a közüzemi számlákon szereplő összegek egy jelentős részének, aminek eredményeként étterme bevétele nem fog kivándorolni a zsebéből.

Ez egy nagy pénzügyi ráfordítást megkövetelő befektetés

Ez egy nagy pénzügyi ráfordítást megkövetelő befektetés

Nem szeretném azt sugallani, hogy egy napelem rendszer bevezetésén túl lehet esni anélkül, hogy komolyabb összeget áldozna rá, hiszen a célom az őszinte tájékoztatás.

És mégis, azt kell mondanom, hogy egy napelem rendszer ára eltörpül amellett az összeg mellett, amit így megspórolhat az energiaárakon!

Ha éves távlatokban gondolkodunk – ahogy azt sok sikeres vállalkozó is teszi –, akkor ez a legmegalapozottabb pénzügyi elhatározás, amit csak megtehet!

Csak tekintsen rá az étterme mostani számláira!

Biztosak vagyunk benne, hogy nem vált ki Önből lelkesedést az, amit lát!

De egy napelem rendszer segítségével ezek a számlák mindjárt barátságosabban festenek majd a szemében!

Gyakorlatilag így annyi kiadástól megszabadulhat, hogy az a magas beüzemelési költség mindjárt nem is fog olyan drágának tűnni az Ön számára!

A kérdés tehát adott: cselekszik vagy inkább vár?

Természetesen az is egy opció, ha inkább kivárásra játszik, abban reménykedve, hogy az energiaárak előbb vagy utóbb normalizálódnak.

De tegye fel magának a kérdést, hogy létezik bármi, ami azt vetítené előre, hogy a közeljövőben ez bekövetkezik?

Bízom benne, hogy egy véleményen vagyunk, és inkább egy napelem rendszer bevezetését tartja a bölcsebb döntésnek.

De tegyük fel, hogy valami csoda történik, és a számlák összege számottevően csökken!

Egy napelem rendszerrel még ebben az esetben is szörnyen magas összegeket spórolhat meg, hiszen egy étteremnek a működése még egy „normálisnak” mondható időszakban is bődületes villany- és gázszámlákat generál!

Napelem rendszer éttermeknek és más vállalkozásoknak

Napelem rendszer éttermeknek és más vállalkozásoknak

Az ajánlatkérését mi egy olyan tapasztalt, felkészült és professzionális kivitelezőnek adjuk tovább, amelyik a leginkább megfelel az étterme napelem rendszerének a tervezését és kiépítését tekintve, hiszen kifejezetten a vállalatok igényeinek a megvalósítását tűzték ki célul.

Küldje el ajánlatkérését, és a kivitelezőnk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot a helyszínifelmérés időpontjának pontosítása céljából!

Hozza meg ezt a jó döntést, amiért évek múlva is hálás lesz saját magának!

Ajánlatkérő űrlap

Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

Asztalos műhely működtetése energiatudatosan, napelemmel

Többek között növekvő energiaárak is hatással vannak a vállalkozásokra, például az asztalos műhelyekre is. A napelem rendszer mindkettőre megoldás! Tudjon meg többet cikkünkből!

Asztalos műhely működtetése energiatudatosan, napelemmel


Vállalkozóként autószervizet üzemeltet, és aggódik a horrorba illő rezsi miatt? Válassza Ön is a napelem rendszert!

Egy autószerviz üzemeltetőjeként megunta, hogy bevételeit megnyirbálják az emelkedő rezsiszámlák? Ezen nem is csodálkozunk, de egy napelem rendszer segítséget jelenthet!

Alapozza meg autószervize jövőjét egy napelem rendszerrel!


A rezsi elégeti fémforgácsoló üzeme profitját? Tegyen ellene egy napelem rendszerrel!

Minden vállalkozást aggasztanak a drasztikusan növekedő rezsiköltségek, de akkor mit mondhatna egy fémforgácsoló üzem? Egy napelem rendszer segít ezt átvészelni!

Faragja le fémforgácsoló üzeme költségeit egy napelem rendszerrel!


Napelem rendszer fitnesz-, és edzőtermek részére – Ahol sok energiára van szükség, ott a napelem a megoldás

Minden vállalkozást aggasztanak a drasztikusan növekedő rezsiköltségek, de akkor mit mondhatna egy fémforgácsoló üzem? Egy napelem rendszer segít ezt átvészelni!

Napelem rendszer fitnesz-, és edzőtermek részére – Ahol sok energiára van szükség, ott a napelem a megoldás


Borban az igazság, napelemben a gazdagság – Napelemes rendszerek borászatok számára is

Egy napelem rendszer a kulcs borászata hosszútávon is hatékony energiafelhasználásához és ahhoz, hogy fenntartható gazdálkodássá váljon. Ez akár piaci előnyt is jelenthet!

Borban az igazság, napelemben a gazdagság – Napelemes rendszerek borászatok számára is


Magtár üzemeltetése napelem rendszerrel

A mezőgazdaságban is fontos, hogy alternatív energiát használjunk. Erre lehet megoldás a napenergia, akár a magtáraknál is. Olvassa el cikkünket és tudjon meg többet!

Magtár üzemeltetése napelem rendszerrel


Napelem rendszer pékségeknek: mentse meg vállalkozása profitját

A pékségek működtetése elképzelhetetlenül drágává vált az energiaárak növekedése miatt, de egy napelem rendszer telepítésével ez könnyedén kivédhetővé válhat az Ön számára!

Napelem rendszer pékségeknek: mentse meg vállalkozása profitját


A napelem rendszerek megmenthetik a szállodákat!

Kár lenne tagadni, hogy a mostani energiaárak olyan szintű nyomást gyakorolnak a szállodaiparra, amit valahogy mérsékelni kell. Ezért van szükség a napelem rendszerekre!

A napelem rendszerek megmenthetik a szállodákat!


Napelem rendszer vegyesboltoknak

Kisebb boltok és üzemek számára is költséghatékony megoldás a napelemes rendszerek használata. Ezen felül, fenntarthatóság szempontjából is ideális megoldásnak bizonyulnak.

Napelem rendszer vegyesboltoknak


Napelem rendszer éttermeknek

Pontosan tudjuk, hogy az éttermeknek is meggyűlik a baja a magas rezsiszámlák miatt, és csoda, ha nyereségesek tudnak maradni. Egy napelem rendszerrel ez már a múlté!

Napelem rendszer éttermeknek


Napelem rendszer sertéstelepeknek

Egy sertéstelep üzemeltetőjeként úgy érzi, hogy áthidalhatatlan problémát okoz az energiaárak feltörekvő trendje? Egy napelem rendszer képes orvosolni ezt a helyzetet!

Napelem rendszer sertéstelepeknek


Egy napelem rendszerrel megmentheti műanyag fröccsöntő üzemét a borzasztó rezsiáraktól!

Ha Ön egy műanyag fröccsöntő üzemnek az irányítója, valószínűleg Önnek is problémát jelentenek a megszaladó energiaárak. Egy napelem rendszerrel ennek véget vethet!

Napelem rendszer fröccsöntő üzemeknek


Ne a magas villanyszámlán lovagoljon! – Lovardáknak is remek megoldást kínál a napenergia

Napelemes rendszerekkel lovardája is felveheti a versenyt a növekvő energiaárak ellen! Tudja meg Ön is, milyen előnyökkel rendelkezik ez a megújuló energiaforrás!

Napelem rendszer lovardáknak


Napelemes rendszer hűtőházakra – spóroljon a költségeken napenergiával!

A hűtőházak fontos elemei főleg az élelmiszeriparnak, ám igen költséges lehet az üzemeltetésük. Azonban napelemekkel a számlák akár drasztikusan is lefaraghatóak!

Napelemes rendszer hűtőházakra


Napelem rendszer ruházati varróüzemeknek – csökkentse kiadásait megújuló energiával!

A többi ipari tevékenységhez hasonlóan egy ruházati varróüzem is rengeteg elektromos energiát igényel. Csökkentse a költségeket napelemekkel! Elmondjuk, hogyan!

Napelem rendszer ruházati varróüzemeknek


Napelem rendszer uszodára – a legjobb megoldás az ingadozó energiaárak idején

A gyorsan változó gazdasági helyzet egyre inkább megköveteli, hogy innovatív megoldásokban gondolkozzunk: a napelemes rendszer kincset érhet most egy uszoda számára!

Napelem rendszer uszodára