Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Napelem rendszerrel sokkal könnyebb az élet, legalább is mindenhonnan ezt hallani, ahol foglalkoznak a témával.

Mindamellett, hogy egy teljes mértékben tiszta és környezetbarát, megújuló energiát hasznosító eszköz, egy biztosan megtérülő befektetés is, ami később igen jelentős költségeket is megtakaríthat.

Ez mind szép és jó, de vajon mi mindenre elég például egy 6 kW-os napelem rendszer, és mennyibe fog kerülni, ha már befektetésekről beszélünk?

Ha ezek a kérdések Önt is foglalkoztatják, akkor ne aggódjon, igyekszünk rájuk választ találni!

A végén pedig talán Ön is úgy érzi majd, hogy akár cége, telephelye, vagy éppen lakóhelye számára is ideális lehetőség lehet egy napelem rendszer!

6 kW névleges teljesítmény – mit jelent és mire elég?

Ha egy 6 kW-os napelem rendszerről beszélünk, az azt jelenti, hogy a névleges összteljesítménye meghaladja a 6000 W-ot.

Ebből a szempontból lényegtelen, hogy hány darab és milyen teljesítményű panel adja ki, az a fontos, hogy a szám a határ fölött legyen.

Így hát igen széles lehet a 6 kW-os rendszerek palettája, ám ez nem baj, hiszen így sokkal pontosabban ki lehet számolni, hogy az Ön igényeit pontosan hány kilowattnyi napelemes teljesítmény elégítené ki.

Például, ha mondjuk, csak a vállalkozása irodájának áramellátását szeretné megoldani világítással, irodai gépekkel számítógépekkel együtt, akkor egy ekkora rendszer kiváló lehet az Ön számára!

De ha magáncélra keres napelemes rendszert, akkor is jól jár, hiszen egy 3-4 fős háztartás elektromos energia-felhasználását is kiválóan befedheti egy ekkora rendszer.

A lényeg, hogy Ön is tisztában legyen vele, mekkora energiaigényt szeretne kielégíteni, és így partnereink is ki tudják majd számolni, mekkora PV rendszer lenne Önnek megfelelő!

És ami a legfontosabb: a 6 kW-os napelem rendszer ára

És ami a legfontosabb: a 6 kW-os napelem rendszer ára

Pontosan a fentebb említett határérték miatt lehetetlen előre megmondani, hogy az Ön rendszere pontosan mennyibe fog kerülni.

Fontos, hogy ne legyen alulméretezve, hiszen az akár évekkel is kitolhatja a 8-10 éves megtérülési időt!

A tényleges árajánlathoz ismerni kell az Ön éves energiafogyasztását, és a telepítésre kiszemelt épület adta lehetőségeket, ezek a legfontosabbak.

Így már kiszámolható és megtervezhető, hogy

  • mekkora és hány darab napelem panel szükséges,
  • milyen kapacitású inverterre lesz szükség,
  • lehet-e tetőre telepíteni a rendszert vagy földi állványzat kell majd,
  • illetve mennyi lesz a munkadíj, és meddig fog tartani a telepítés, kábelezés, bekötés, stb.

Ezek összessége adja majd ki a végleges árajánlatot, annyit azonban elárulhatunk, hogy egy 6 kW-os napelem rendszer ára jellemzően valahol 2.400.000 és 4.600.000 forint között mozog.

Nagyjából ilyen tartományban gondolkodhat, ám nem győzzük hangsúlyozni: tényleges ajánlatot csak a helyszíni felmérés és az azt követő kalkuláció után kaphat.

Építtessen 6 kW-os napelem rendszert partnerünkkel!

Egy 6 kW-os napelem rendszer már igen sokoldalúan felhasználható, így nem lenne csoda, ha az Ön érdeklődését is felcsigázná!

Érdekli, mekkora rendszer lenne tökéletesen megfelelő az Ön céljainak, illetve mekkora befektetést jelentene ez?

Akkor kérjen árajánlatot az űrlap kitöltésével és a megfelelő adatainak megadásával, hogy területileg illetékes tervező-kivitelező partnerünk Önnel is felvehesse a kapcsolatot a további részletekkel!

Hozzon egy igazán környezetbarát és pénzügyileg kifizetődő döntést, és kezdjen Ön is napelem projektbe!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Napelem telepítésén dolgozik? Ha igen, akkor mindenképpen olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk, mennyibe kerül a 3 kW-os rendszer, és mik befolyásolják az árat!

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői

4 kW-os napelem rendszer telepítésén gondolkozik? Tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az épületnek ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen?

4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői


Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Vajon mennyire magas egy 5 kW-os napelem rendszer ára? És mik azok a tényezők, amik érdemben befolyásolhatják ezt az árat? Kattintson, ha Ön is ekkorában gondolkodik!

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?


Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Mennyi lehet egy 6 kW-os napelem rendszer ára, és mi mindenre lehet jó egy ilyen méretű összeállítás? Ha Önt is érdekli, akkor olvasson tovább, ugyanis ennek járunk utána!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!


7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Megfelelő a 7 kW-os napelem rendszer a háztartásomhoz? Milyen költségekkel jár a telepítése? Egyáltalán, mitől függ, hogy mekkora napelem rendszert érdemes építeni?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?


8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Mi történik a napelem rendszer telepítését megelőző ingyenes felmérésen? Nagyjából milyen költségekkel kell számolni egy 8 kW-os berendezésnél? Cikkünkből mindezekre választ kaphat!

8 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer: biztosan ekkorára van szükségem? És ha igen, mennyibe fog kerülni? Mikor térül meg a befektetés, és mi fog történni utána? Összeszedtük önnek a válaszokat!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer ár

Szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről és azok kiadásairól? Olvassa el cikkünket, amelyben a 11 kW-os napelem rendszer árán kívül egyéb hasznos információkat is megtudhat!

11 kW-os napelem rendszer ár


12 kW-os napelem rendszer ár – Ön is látni fogja, hogy megéri!

Ön is szeretné, hogyha energia- és környezettudatos módon tudná csökkenteni a kiadásait? Bejegyzésünkből a 12 kW-os napelem rendszer árakról is többet megtudhat!

12 kW-os napelem rendszer ár


14 kW-os napelem rendszer ár – hogyan kalkuláljon, amikor befektet?

Szeretne napelem rendszerbe fektetni, de nem tudja, hogy milyen kiadásokra számíthat? Olvassa el cikkünket és ismerje meg a 14 kW-os napelem rendszer kiadásait!

14 kW-os napelem rendszer ár