7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Amennyiben meghozta azt a nagyszerű döntést, hogy szeretné csökkenteni a költségeit azzal, hogy használja a napenergia adta lehetőségeket, felmerülhet Önben a kérdés, hogy vajon milyen méretű rendszerre van szüksége?

Emiatt nem kell aggódnia, ugyanis a napelem rendszer felszerelését helyszíni felmérés előzi meg, amelyben megállapítják, hogy a kiszemelt felület alkalmas-e a telepítésre.

És persze ez a felmérés azt is megmutatja, hogy pontosan mekkora napelem berendezés építhető az adott helyre.

Mire kell még figyelni a helyszín szempontjából?

A helyszín alkalmassága olyan tényezőktől is függ, mint a tetőszerkezet, az épület tájolása, a tető dőlésszöge.

Azért fontos ezekkel tisztában lenni, mert nagyon is számít, hogy hogyan érik a napsugarak a napelemeket.

Ugyanis ez északi és déli tájolású épületeknél változhat, tehát ez is befolyásolja a helyszínt és akár a mennyiséget is.

Az is kulcsfontosságú, hogy milyen a tetőszerkezet teherbírása, mert a teljes napelem rendszert el kell bírnia, és élettartamát tekintve is jó, ha párhuzamban vannak.

Egy másik kérdés, hogy milyen invertert válasszon.

Itt főleg azt kell figyelembe vennie, hogy most épp mekkora energiaigényű és milyen jellegű fogyasztói vannak és, hogyha ez változik, akkor csökkenni vagy inkább növekedni fog.

Szóval, milyen árakra is számíthatunk, ha 7 kW-os napelem rendszert telepítünk?

Szóval, milyen árakra is számíthatunk, ha 7 kW-os napelem rendszert telepítünk?

Azért, hogy egy hozzávetőleges költséget tudjunk mutatni, elmondjuk, hogy a 7 kW-os napelem rendszerre milyen árak vonatkoznak.

Azt azonban fontos hangsúlyozni, hogy ezek az árak nem egységesek, tehát a kivitelező minden napelem igénylőnek személyre szabott árajánlatot készít.

Ahogy azt említettük, attól is függ a napelem rendszerünk mérete, hogy mennyi energiára van szüksége a háztartásnak ahhoz, hogy kiszolgálja az elektromos igényeket.

Továbbá az is lényeges kérdés, hogy milyen típusú napelem rendszert szeretnénk telepíteni, és hogy milyen napelem paneleket szerelünk fel.

Tehát, számokban kifejezve egy ilyen méretű berendezés hozzávetőlegesen bruttó 2.700.000 és 4.800.000 forint körül jön ki.

Első ránézésre ez egy kicsit meredeknek tűnhet, de hosszú távon maximálisan meg fog térülni ez a befektetés.

És miért is éri meg napelem rendszert telepíteni?

A napenergia használatának népszerűsége sok szempontból ível felfelé, ennek köszönhetően egyre többen gondolkodnak benne, különösen az újépítésű házaknál.

A napenergiának, mint megújuló energiaforrásnak, az EU által létrehozott energia stratégiában is kimagasló szerepe van.

Azzal, hogy megújuló energiaforrások segítségével üzemelteti a háztartása áramfogyasztóit, Ön is hozzájárul a környezet megóvásához.

És az igazi hab a tortán, hogy a napelemek hosszú távon gazdaságosabbak is, tekintve, hogy a napenergiáért nem kell fizetni.

Az alkatrészek és a felszerelés ára körülbelül 8-10 éven belül térülhet meg, de maga a napelem rendszer évtizedekig termeli a napenergiát.

Hogyha foglalkoztatja a gondolat, hogy környezetbarát módszerrel lássa el az otthonát árammal, amivel ráadásul pénzügyileg is jól jár, akkor töltse ki űrlapunkat, hogy az Önhöz legközelebb eső partnerünk minél hamarabb felvehesse Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Napelem telepítésén dolgozik? Ha igen, akkor mindenképpen olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk, mennyibe kerül a 3 kW-os rendszer, és mik befolyásolják az árat!

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői

4 kW-os napelem rendszer telepítésén gondolkozik? Tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az épületnek ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen?

4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői


Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Vajon mennyire magas egy 5 kW-os napelem rendszer ára? És mik azok a tényezők, amik érdemben befolyásolhatják ezt az árat? Kattintson, ha Ön is ekkorában gondolkodik!

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?


Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Mennyi lehet egy 6 kW-os napelem rendszer ára, és mi mindenre lehet jó egy ilyen méretű összeállítás? Ha Önt is érdekli, akkor olvasson tovább, ugyanis ennek járunk utána!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!


7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Megfelelő a 7 kW-os napelem rendszer a háztartásomhoz? Milyen költségekkel jár a telepítése? Egyáltalán, mitől függ, hogy mekkora napelem rendszert érdemes építeni?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?


8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Mi történik a napelem rendszer telepítését megelőző ingyenes felmérésen? Nagyjából milyen költségekkel kell számolni egy 8 kW-os berendezésnél? Cikkünkből mindezekre választ kaphat!

8 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer: biztosan ekkorára van szükségem? És ha igen, mennyibe fog kerülni? Mikor térül meg a befektetés, és mi fog történni utána? Összeszedtük önnek a válaszokat!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer ár

Szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről és azok kiadásairól? Olvassa el cikkünket, amelyben a 11 kW-os napelem rendszer árán kívül egyéb hasznos információkat is megtudhat!

11 kW-os napelem rendszer ár


12 kW-os napelem rendszer ár – Ön is látni fogja, hogy megéri!

Ön is szeretné, hogyha energia- és környezettudatos módon tudná csökkenteni a kiadásait? Bejegyzésünkből a 12 kW-os napelem rendszer árakról is többet megtudhat!

12 kW-os napelem rendszer ár


14 kW-os napelem rendszer ár – hogyan kalkuláljon, amikor befektet?

Szeretne napelem rendszerbe fektetni, de nem tudja, hogy milyen kiadásokra számíthat? Olvassa el cikkünket és ismerje meg a 14 kW-os napelem rendszer kiadásait!

14 kW-os napelem rendszer ár