Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Szekszárd 

Napelem rendszer Szekszárd

A napelemek a jövőt képviselik, hogyha energiaellátásról van szó.

Legyünk őszinték: nem csak azért kiváló lehetőség napelemes áramellátásra váltani, mert ezzel támogatjuk a környezetünket, hanem azért is, mert így hosszútávon rengeteget tudunk spórolni.

Napelem rendszerek kiépítése Szekszárdon

A napelem rendszerek kiépítésének első lépése mindig egy alapos, mindenre kiterjedő helyszíni felméréssel kezdődik.

A helyszíni felmérés során megállapítják, hogy az adott épületnek mekkora az áramfogyasztása, ugyanis ebből tudják kiszámolni, milyen teljesítményű rendszer telepítése szükségeltetik.

Ha ez megvan, akkor az épület fizikai adottságainak felmérése következik.

A szakemberek többek között megnézik, milyen az épület tájolása, elég erős-e a tetőszerkezet a napelem rendszer megtartásához, továbbá azt is, hogy nem árnyékolja-e be semmi a használható tetőfelületet.

Ha minden paraméter stimmel, akkor megkezdődhet a napelem rendszer pontos megtervezése.

Napelem rendszer, mint befektetés

Sokan - tévesen – kiadásként tekintenek a napelem rendszerekre, holott sokkal inkább befektetésként fogható fel.

Ennek oka, hogy a napelemek telepítésekor mindig az a kivitelező szakember célja, hogy a rendszer képes legyen az épület áramellátását teljes egészében fedezni.

Ebből kifolyólag a szolgáltató által nyújtott áramot már nem kell felhasználnunk, sőt, az általunk el nem használt áram hálózatba történő visszatáplálásával akár profitra is tehetünk szert.

Az előbb említett tényt és a megspórolt villanyszámlákat figyelembe véve könnyedén átláthatjuk, hogy rövid idő alatt, akár 10 éven belül megtérül a napelem rendszer kiépítésébe fektetett pénzösszeg.

Kire bízza a napelem rendszere kiépítését?

Kire bízza a napelem rendszere kiépítését?

A napelem rendszerek megtervezése és telepítése szakértelmet igénylő feladat.

Egy tapasztalatlan vagy csekély szaktudású szakember közel sem biztos, hogy olyan rendszert tervez majd, mely évtizedeken át szolgál minket.

Az ilyen rendszereket 20-30 éves távlatra tervezik, a profik ennek megfelelően gondolkodnak mind a minőséget, mind pedig a bővíthetőséget illetően.

Egy valódi szakember gondol arra, hogy a jövőben miképpen változhat a fogyasztásunk, számba veszi, hogy milyen környezeti hatásoknak kell ellenállnia a paneleknek és a szerkezetnek.

Ha mindezek teljesülnek, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sokáig, a lehető legkevesebb szervizelési és karbantartási munkával is hatékonyan működő napelem rendszerünk lehet.

Szakértők Szekszárdon: bízza profikra napelem rendszerét!

Mi pontosan tisztában vagyunk vele, hogy a napelem rendszerek kiépítése komoly szakértelmet igényel, pontosan ezért csak a legprofibb embereket foglalkoztató partnerekkel állunk kapcsolatban.

Ha napelem rendszer kiépítését fontolgatja, nincs más dolga, mint a lenti űrlapon felvenni velünk a kapcsolatot, és a Szekszárdon illetékes partnerünk hamarosan keresni fogja Önt!

Számos rendszer kiépítése van már a hátuk mögött mind Szekszárdon, mind a környező településeken.

Az előzetes helyszíni felmérést ingyenesen biztosítják, így vesztenivalója nincs!

Konzultáljon a legjobb napelem specialistákkal, és használja ki Ön is a napelem rendszerek nyújtotta előnyöket!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.