Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Legyen Önnek is napelem rendszere Szigetszentmiklóson!

Legyen Önnek is napelem rendszere Szigetszentmiklóson!

A napelem rendszer nem csak egy múló divat, amit idővel elfelejtenek az emberek.

Éppen ellenkezőleg, egyre többen jönnek rá arra, hogy mennyi hosszú távú előnnyel jár egy ilyen rendszer felszerelése.

Gondoljunk csak arra, hogy örökre búcsút vehetünk a villanyszámlától, ami hónapról hónapra terhelte a pénztárcánkat.

Egy napelem rendszer segítségével nem csak függetlenné válunk azáltal, hogy magunk termeljük a háztartás ellátásához szükséges áramot, hanem miután a rendszerre fordított összeg megtérül, rengeteg pénzt meg is tudunk spórolni, ami másképp a villanyszámlára ment volna el.

Ez pedig még nem is az összes előnye, hiszen további nagyon fontos szempont a környezetvédelem.

Mivel a napfényből nyerjük ki az energiát, ezért sokkal inkább kíméljük a Földet azokhoz a háztartásokhoz képest, ahol nem megújuló forrásokból teszik ugyanezt.

Ezek alapján tehát nem kérdés, hogy megéri beruházni egy napelem rendszerre.

Meddig tart pl. egy 5kW-os napelem rendszer kivitelezése Szigetszentmiklóson?

Ha már Ön is eldöntötte, hogy belevág a projektbe, akkor bizonyára érdekli, mikorra lesz teljesen kész a fotovoltaikus rendszere.

Alapvetően elmondható, hogy a teljes folyamat maximum két hónapot szokott igénybe venni, aminek a nagy részét az ügyintézés teszi ki.

Magának a rendszernek a felszerelése azonban nagyon gyorsan, mindössze egy nap alatt megvan.

Ha már minden más a helyén van és készen áll, akkor például egy 5 kW-os, 24 modulból álló rendszer akár néhány óra alatt működésbe hozható.

Ez a gyorsaság a folyamat elején beütemezett alapos helyszíni felmérésnek köszönhető, hiszen fontos az, hogy a felszereléskor már minden zökkenőmentesen haladjon.

Mi a helyzet a 10 kW-os napelem rendszerekkel?

Egy 10 kW-os rendszer már komolyabb energiaigény kiszolgálására alkalmas, amelyre nincs minden háztartásnak szüksége.

Ha azonban megnőtt az otthonunk energiafogyasztása, és emiatt nagyobb napelem rendszert igényel, akkor ez is megoldható.

Ez azonban már komolyabb előkészületekkel jár a kisebb verziókhoz képest, hiszen több panelt és több alkatrészt kell elhelyezni – így a felszerelés is eltarthat néhány napig.

Felmerülhet ilyenkor az a kérdés, hogy miért nem lehet a nagyobb rendszert nagyobb teljesítményű panelekkel megoldani, hiszen akkor kevesebbre lenne belőlük szükség.

Nem véletlenül javasoljuk azonban a kisebb, de több napelem felhelyezését, hiszen a cél a lehető legideálisabb termelés – ez pedig könnyebben elérhető akkor, ha több elemet helyezünk el szétszórva a tetőn, mintha néhány komolyabb névleges teljesítménnyel bíró panelra bíznánk a munkát.

Kezdje el Ön is a folyamatot még ma!

Kezdje el Ön is a folyamatot még ma!

Ha úgy érzi, hogy az Ön háztartásának is előnyére válna egy napelem rendszer, viszont nem tudja pontosan, hogy mekkora teljesítményűre lenne szükség, illetve hogy mik az első lépések a folyamatban, akkor a legjobb helyen jár.

Ha még nem végleges a döntés, akkor sincs mitől félni, hiszen az árajánlatkérés után még bőven lesz ideje arra, hogy átgondolja azt.

Töltse ki árajánlatkérő űrlapunkat még ma, hogy a Szigetszentmiklóshoz tartozó szakemberünk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és segíteni tudjon!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.