Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem rendszer Vác: szabaduljon meg a villanyszámláktól!

Napelem rendszer Vác: szabaduljon meg a villanyszámláktól!https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/Vác%2C_Főtér_részlete.JPG

Napelem rendszer kiépítését fontolgatja?

Remek ötlet!

Egy megfelelően kiépített rendszer kiváló befektetés, legyen szó kis vagy nagy méretben kivitelezett napelem rendszerről.

Mi is pontosan a napelem rendszer?

A napelem, vagy más néven fotovillamos elem egy olyan eszköz, mely az elektromágneses sugárzást átalakítja át elektromos árammá, a teljes napelem rendszer feladata pedig, hogy az így előállított áramot hétköznapi fogyasztók által is hasznosíthatóvá tegye.

Ezek kialakításához kifejezetten erre a célra gyártott panelek és tartóelemek állnak rendelkezésünkre, melyek pontos kiválasztását és a rendszer tervezését szakemberek végzik.

Miért éri meg napelem rendszert telepíteni?

Már írtuk az előző pontban, hogy a napelem rendszer telepítése remek befektetés, ami elgondolkodtató lehet, hiszen, még ha pontos árat nem is tud az ember, azzal biztosan tisztában van, hogy nem 2 fillér egy ilyen rendszer.

A napenergia kihasználásának elsődleges célja, hogy a villanyszámlát kinullázzuk vele, tehát a rendszer üzembe helyezését követően megspóroljuk a villanyszámlát

Az áramszámlára fordított összeg onnantól kezdve a zsebünkben marad, aminek következtében nagyjából az üzembe helyezést követő 10 év alatt meg is térülnek ezek a napelemes rendszerek.

Innentől kezdve pedig már egyértelmű a helyzet: a rendszer már visszahozta az árát, és még mindig nem fizetünk villanyszámlát!

Sőt, bizonyos esetekben, ha nem tudtuk felhasználni a megtermelt áramot, hanem a hálózatba visszatápláltuk, akkor lehet, hogy még pluszban is leszünk.

Hogyan zajlik egy napelem rendszer telepítése?

Az első lépés, hogy kérnie kell egy árajánlatot.

Ezt követően a megyéjéhez, jelen esetben Vác térségéhez tartozó partnerünk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Nem kell aggódnia, ez még nem jelent feltétlen elköteleződést, ugyanis az elkövetkezőkben egy ingyenes helyszíni felmérésre fog sor kerülni, amely során megállapítják, hogy alkalmas-e az Ön által kiválasztott ingatlan a rendszer telepítésére.

Amennyiben minden feltétel adott, akkor jöhet az ajánlattétel és a szerződés megkötése, majd ezt követően a gyakorlati kivitelezés.

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

Mennyibe kerül egy napelem rendszer?

Mindenképpen fontos körüljárni az ár témáját, ám sajnos mi sem tudunk erre pontosat mondani látatlanban.

Ennek oka, hogy az árat számos tényező befolyásolja, ilyenek például:

  • a kiépített rendszer teljesítménye (mérete);
  • a felhasznált anyagok minősége, eszközök márkája;
  • munkadíj.

Mindezek figyelembe vételével már egyértelmű, hogy mindenki egyedi árat fog kapni a rendszerére, hiszen nincs két egyforma ház, nincsenek egyforma igények, ebből kifolyólag nincs két egyforma árú napelem rendszer sem.

Napelem rendszer Vácott

Ha napelem rendszer kiépítéséről van szó, partnereink kiváló választásnak bizonyulnak, és a rengeteg munkahelyszínük között Vác is szerepel.

Amennyiben Vácott vagy környékén szeretne napelemes rendszert kiépíttetni, akkor kérjen tőlünk árajánlatot, és megyéjéhez tartozó partnerünk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.