11 kW-os napelem rendszer ár

11 kW-os napelem rendszer ár

Tudjuk, hogy egy napelem rendszer telepítése bármennyire is megtérülő befektetés azért meglehetősen költséges dolog.

Éppen ezért partnereink mindent megtesznek, hogy a legkedvezőbb kivitelezéssel és a lehető legrövidebb időn belül kiépítsék a fotovoltaikus rendszert az ügyfél számára.

A napelem rendszer pontos paramétereinek megállapításához szükséges egy helyszíni felmérés elvégzése, és ezt követően készíti el partnerünk a végleges árajánlatot.

A felmérés során egy szakember megállapítja, hogy milyen állapotban van a tető, milyen a dőlésszöge, az ingatlan tájolása.

Azt is megvizsgálják, hogy van-e árnyékoló tényező a közelben, ami esetleg befolyásolhatná a napelem rendszer hatékonyságát.

Miért fontos még a felmérés?

Végül, az éves átlag áramfogyasztás alapján azt is meghatározzák, hogy pontosan milyen teljesítményű napelem rendszerre lesz szükség.

Az ügyfélnek azt is át kell gondolnia, hogy lesz-e a jövőben olyan beruházása, amely nagyobb elektromos fogyasztással jár.

Ha például beszereltet egy légkondit vagy vesz egy elektromos autót, az növelni fogja a háztartás elektromosszükségleteit, és ezért a megfelelő mennyiségű energiatermeléshez több napelemre és nagyobb teljesítményű inverterre is szükség lesz.

Az nem feltétlenül jó megoldás, hogy eleve egy nagyobb méretű napelem rendszert igényel, viszont van lehetőség később a bővítésre.

Nézzük akkor a kiadásokat!

A teljesen pontos összeget majd a helyszíni felmérést követően tudják partnereink meghatározni.

Azonban, hogy mégis legyen valami támpontunk, azt lehet tudni, hogy egy 11 kW-os napelem rendszer 4.000.000 - 5.800.000 forint közé esik.

Ez az összeg magába foglalja a napelem panelek, a tartószerkezet, az inverter, a kábelek és más alkatrészek árát, illetve magának a telepítésnek a költségeit is.

És hogy a teljesítmény mellett még mi van hatással a napelem rendszer árára?

  • Az inverter és a napelemek gyártójától és fajtájától.
  • A tartószerkezet fajtájától és gyártójától.
  • Illetve, hogy a rendszerhez optimalizáló is van-e.

Talán mondanom se kell, hogy gyártói teljesítmény garanciával is rendelkeznek a napelemek, a telepítésre viszont a kivitelező vállalja a jótállást.

Több szempontból is megéri napelem rendszerbe fektetni!

Több szempontból is megéri napelem rendszerbe fektetni!

Bár a fotovoltaikus rendszer egyáltalán nem egy olcsó mulatság, azonban a befektetett pénz már az üzembehelyezést követően elkezd megtérülni.

Ez azért lehetséges, mivel a napelemek által megtermelt energia fogja szolgáltatni a háztartása számára az áramot, így nem lesz szükség arra, hogy az áramszolgáltatótól vásárolja meg.

Ilyen módon szépen fokozatosan minimalizálhatja a villanyszámláit, és mindeközben még az ökológiai lábnyomát is csökkenti tekintve, hogy megújuló energiaforrást használ.

És itt még nincs megállás!

Amennyiben elektromos fűtésre vált, akkor ugyanez a fűtésszámlákkal is megtörténik, hiszen a megfelelő inverterrel a napelem rendszer ezt is el tudja látni árammal.

Azt is érdemes megemlíteni, hogy mindezek a fejlesztések növelik az ingatlan értékét.

Arról nem is beszélve, hogy mivel a napelem rendszereknél nincs mozgó alkatrész, így nem szorul sok karbantartásra.

Vágjon bele a napelem projektbe!

Ha elnyerte a tetszését, amit a fotovoltaikus rendszerről olvasott, de még lenne kérdése vagy akár már bele is vágna a dologba, töltse ki űrlapunkat és az illetékes partnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Napelem telepítésén dolgozik? Ha igen, akkor mindenképpen olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk, mennyibe kerül a 3 kW-os rendszer, és mik befolyásolják az árat!

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői

4 kW-os napelem rendszer telepítésén gondolkozik? Tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az épületnek ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen?

4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői


Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Vajon mennyire magas egy 5 kW-os napelem rendszer ára? És mik azok a tényezők, amik érdemben befolyásolhatják ezt az árat? Kattintson, ha Ön is ekkorában gondolkodik!

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?


Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Mennyi lehet egy 6 kW-os napelem rendszer ára, és mi mindenre lehet jó egy ilyen méretű összeállítás? Ha Önt is érdekli, akkor olvasson tovább, ugyanis ennek járunk utána!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!


7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Megfelelő a 7 kW-os napelem rendszer a háztartásomhoz? Milyen költségekkel jár a telepítése? Egyáltalán, mitől függ, hogy mekkora napelem rendszert érdemes építeni?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?


8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Mi történik a napelem rendszer telepítését megelőző ingyenes felmérésen? Nagyjából milyen költségekkel kell számolni egy 8 kW-os berendezésnél? Cikkünkből mindezekre választ kaphat!

8 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer: biztosan ekkorára van szükségem? És ha igen, mennyibe fog kerülni? Mikor térül meg a befektetés, és mi fog történni utána? Összeszedtük önnek a válaszokat!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer ár

Szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről és azok kiadásairól? Olvassa el cikkünket, amelyben a 11 kW-os napelem rendszer árán kívül egyéb hasznos információkat is megtudhat!

11 kW-os napelem rendszer ár


12 kW-os napelem rendszer ár – Ön is látni fogja, hogy megéri!

Ön is szeretné, hogyha energia- és környezettudatos módon tudná csökkenteni a kiadásait? Bejegyzésünkből a 12 kW-os napelem rendszer árakról is többet megtudhat!

12 kW-os napelem rendszer ár


14 kW-os napelem rendszer ár – hogyan kalkuláljon, amikor befektet?

Szeretne napelem rendszerbe fektetni, de nem tudja, hogy milyen kiadásokra számíthat? Olvassa el cikkünket és ismerje meg a 14 kW-os napelem rendszer kiadásait!

14 kW-os napelem rendszer ár