Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Egy napelem rendszer kétség kívül kiemelkedően hasznos tud lenni akár egy háztartás, akár egy vállalkozás számára, hiszen ezzel az okos befektetéssel hosszú távon hihetetlenül sok költséget lehet megtakarítani.

Ám mielőtt bárki is elkezdene ekkora- vagy akkora rendszerrel számolgatni, nagyon fontos leszögezni: a PV rendszert az igényekhez kell igazítani, így a szükséges méretét ez határozza meg!

Azaz ha Önnek akkora a fogyasztása éves szinten, ami meghaladja egy 5 kW-os rendszer termelését, úgy a termelés elégtelen lesz, és jócskán kitolódik a megtérülés.

Ám ha egy ilyen teljesítmény kellemesen lefedi az elfogyasztott energiát, akkor természetesen elképzelni sem lehetne ideálisabbat!

Ezek után persze felmerül a kérdés: egy 5 kW-os napelem rendszer ár tekintetében mennyire megterhelő?

Mire elég egy 5 kW-os napelem rendszer?

A kérdésre a válasz teljes mértékben attól függ, hogy mekkora az általunk elfogyasztott energia mennyisége.

Ha valahol sok a nagyteljesítményű fogyasztó, például ipari gépek, ott vélhetően egy 5 kW-os rendszer nem lesz képes teljes egészében megtermelni a működtetésükhöz szükséges áramot.

Ám ha például csak egy irodát vagy klímaberendezéseket üzemeltet róluk, máris sokkal nagyobb az esély a kiváltásra!

Éppen ezért fontos az előzetes felmérés, illetve pontos kalkuláció, hiszen enélkül csupán szerencse kérdése lenne, mekkora hányadát elégítené ki a rendszer az Ön igényeinek.

Ám szerencséje van, hiszen szakértő kivitelező partnereink a helyszíni felmérést elvégzik az Ön számára, így nem kell ezzel foglalkoznia!

De mekkora valójában egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

De mekkora valójában egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Sajnos ezt előre lehetetlen pontosan megadni, több okból is.

  • Befolyásolják a helyi adottságok, ugyanis a jobb működés érdekében előfordulhat, hogy több napelem panel okosabb elosztása lesz szükséges.
  • Nem mindegy továbbá, hogy van-e lehetőség tetőre szerelni a napelemeket, vagy a szükség megkívánja a földi tartószerkezetet.
  • És az is sokat nyom a latban, hogy milyen márkájú és típusú, mekkora teljesítményű panelekkel, inverterrel, egyéb tartozékokkal készül a rendszer.
  • Ezeken felül befolyásolja még az árat a kivitelező díjszabása is, ami cégenként teljesen eltérő lehet.

Összességében azt lehet mondani, hogy egy 5 kW-os napelem rendszer ára körülbelül 2 100 000 és 3 800 000 forint körül van, ám, mint ahogy említettük, mindenféle pontos adat és felmérés nélkül előre lehetetlen végső összeget mondani.

Így ezek csak durva becslések, Önnek semmiképpen sem javasoljuk, hogy ezekkel az értékekkel már komolyabban kalkuláljon!

Ha érdekli egy 5 kW-os napelem rendszer ára, kérjen ajánlatot!

Egy 5 kW teljesítményű napelem rendszer képes lehet jelentősen csökkenteni az Ön költségeit, vagy akár teljesen kiváltani a villanyszámla jelentette rezsiterhet attól függően, hogy mik az Ön céljai!

Legyen akár vállalkozó, akár magánszemély, egy ilyen PV rendszer minden esetben jó befektetést és biztos megtérülést jelent!

Szakképzett és felkészült tervező-kivitelező partnereink csak az Ön jelentkezésére várnak, és a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot a további lépésekkel, részletekkel.

Töltse hát ki árajánlatkérő űrlapunkat, és váljon Ön is minél hamarabb boldog, elégedett 5 kW-os napelem rendszer tulajdonossá!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Napelem telepítésén dolgozik? Ha igen, akkor mindenképpen olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk, mennyibe kerül a 3 kW-os rendszer, és mik befolyásolják az árat!

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői

4 kW-os napelem rendszer telepítésén gondolkozik? Tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az épületnek ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen?

4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői


Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Vajon mennyire magas egy 5 kW-os napelem rendszer ára? És mik azok a tényezők, amik érdemben befolyásolhatják ezt az árat? Kattintson, ha Ön is ekkorában gondolkodik!

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?


Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Mennyi lehet egy 6 kW-os napelem rendszer ára, és mi mindenre lehet jó egy ilyen méretű összeállítás? Ha Önt is érdekli, akkor olvasson tovább, ugyanis ennek járunk utána!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!


7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Megfelelő a 7 kW-os napelem rendszer a háztartásomhoz? Milyen költségekkel jár a telepítése? Egyáltalán, mitől függ, hogy mekkora napelem rendszert érdemes építeni?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?


8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Mi történik a napelem rendszer telepítését megelőző ingyenes felmérésen? Nagyjából milyen költségekkel kell számolni egy 8 kW-os berendezésnél? Cikkünkből mindezekre választ kaphat!

8 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer: biztosan ekkorára van szükségem? És ha igen, mennyibe fog kerülni? Mikor térül meg a befektetés, és mi fog történni utána? Összeszedtük önnek a válaszokat!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer ár

Szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről és azok kiadásairól? Olvassa el cikkünket, amelyben a 11 kW-os napelem rendszer árán kívül egyéb hasznos információkat is megtudhat!

11 kW-os napelem rendszer ár


12 kW-os napelem rendszer ár – Ön is látni fogja, hogy megéri!

Ön is szeretné, hogyha energia- és környezettudatos módon tudná csökkenteni a kiadásait? Bejegyzésünkből a 12 kW-os napelem rendszer árakról is többet megtudhat!

12 kW-os napelem rendszer ár


14 kW-os napelem rendszer ár – hogyan kalkuláljon, amikor befektet?

Szeretne napelem rendszerbe fektetni, de nem tudja, hogy milyen kiadásokra számíthat? Olvassa el cikkünket és ismerje meg a 14 kW-os napelem rendszer kiadásait!

14 kW-os napelem rendszer ár