8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Tudta, hogy a napelem rendszer telepítése előtti ingyenes felmérés során milyen szempontokat vizsgálnak?

Annyira nem hosszú a lista a napelem rendszer építésének kritériumairól, de azért van néhány különösen fontos feltétel, aminek meg kell felelni.

Nem mindegy például, hogy az épület tájolása, a tető dőlésszöge és szerkezete hogyan van kialakítva.

Arra is figyelni kell, hogy a házon vagy a környezetében vannak-e olyan fák, épületek stb., amelyek árnyákot vethetnek a napelem panelekre, hiszen ezek is csökkenthetik a teljesítményt és a hatékonyságot.

A helyszíni felmérést épp ezért szükséges nagyon körültekintően és alaposan elvégezni a telepítés előtt, hogy a panelek felszerelése már gördülékenyen történjen.

Ezenkívül Önt fogjuk még megkérdezni, hogy milyen áramfogyasztókat használ általában, illetve szeretné-e ezek számát bővíteni, mint például klíma, bojler stb. beszerelése.

De ha az előbb említett tényezők rendben vannak, akkor semmi akadálya, hogy elkezdődjön az Ön otthonában is a napelem rendszer telepítése.

Milyen árakra számíthat, ha 8 kW-os napelem rendszert igényel?

Nem igazán lehet egy konkrét árlistát összeállítani, hiszen ahogy háztartások, úgy a napelem rendszerek és azok árajánlatai is különbözőek.

Általában a végleges árajánlatot a helyszíni felmérést követően lehet kiállítani.

Ezt az árat a panelek mennyisége mellett a típus is meghatározza, mivel a különböző gyártóknál eltérhetnek a költségek.

Hozzávetőlegesen, egy 8 kW teljesítményű berendezés építése 3.200.000 és 4.800.000 forint környékére esik.

Ez az ár tartalmazza a felszerelés munkadíját, illetve a napelem rendszer alkotórészeit is, vagyis az invertert, a napelem paneleket, a kábeleket és a tartószerkezetet.

Garancia tekintetében a gyártók és a kivitelezők többsége is, igaz, lehet köztük némi különbség, vállal garanciát a termékeire vagy vállalja a javítást.

Ettől függetlenül kicsi a valószínűsége annak, hogy igénybe kelljen venni a garanciális szolgáltatások valamelyikét, mivel nincsenek olyan tartozékok vagy kellékek, amelyek sérülékenyek lennének.

Mi mindent nyerhet egy napelem rendszerrel?

Mi mindent nyerhet egy napelem rendszerrel?

Ami talán a legfontosabb érv a napelem rendszer mellett az az, hogy megújuló energiaforrásként nagyban hozzájárul a környezetvédelemhez.

A napenergia használata az Ön számára segíthet elérni az alacsony villanyszámlát, és bár ez egy hosszútávú befektetés, maximálisan megéri, mivel pozitív hatását már az üzembe helyezéstől kezdve észre lehet venni.

De ha valami miatt (például kevés a napsütéses órák száma) nem termelődik elég napenergia, akkor van lehetőség energiát venni a szolgáltatótól.

Ilyen módon minimalizálhatja Ön is a villanyszámláját!

A megújuló energiaforrások alkalmazása már nem a jövő ígérete.

Akár Ön is élhet a napelem rendszer adta lehetőségekkel, ezzel is hozzájárulva a felelősségteljes energiastratégia kialakításához.

Amennyiben szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről vagy, már el is döntötte, hogy belevág a napenergia projektbe, töltse ki az űrlapunkat!

Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.

3 kW-os napelem rendszer árak

Napelem telepítésén dolgozik? Ha igen, akkor mindenképpen olvassa el cikkünket, melyben megmutatjuk, mennyibe kerül a 3 kW-os rendszer, és mik befolyásolják az árat!

3 kW-os napelem rendszer árak


4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői

4 kW-os napelem rendszer telepítésén gondolkozik? Tudja, hogy milyen kritériumoknak kell megfelelnie az épületnek ahhoz, hogy ez kivitelezhető legyen?

4 kW napelem rendszer árak – ezek a befolyásoló tényezői


Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?

Vajon mennyire magas egy 5 kW-os napelem rendszer ára? És mik azok a tényezők, amik érdemben befolyásolhatják ezt az árat? Kattintson, ha Ön is ekkorában gondolkodik!

Mitől függ egy 5 kW-os napelem rendszer ára?


Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!

Mennyi lehet egy 6 kW-os napelem rendszer ára, és mi mindenre lehet jó egy ilyen méretű összeállítás? Ha Önt is érdekli, akkor olvasson tovább, ugyanis ennek járunk utána!

Egy 6 kW-os napelem rendszer ára – és amiből összeáll!


7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?

Megfelelő a 7 kW-os napelem rendszer a háztartásomhoz? Milyen költségekkel jár a telepítése? Egyáltalán, mitől függ, hogy mekkora napelem rendszert érdemes építeni?

7 kW-os napelem rendszer árak: mennyi az annyi?


8 kW-os napelem rendszer árak – mi alapján állítják össze az árajánlatot?

Mi történik a napelem rendszer telepítését megelőző ingyenes felmérésen? Nagyjából milyen költségekkel kell számolni egy 8 kW-os berendezésnél? Cikkünkből mindezekre választ kaphat!

8 kW-os napelem rendszer árak


10 kW-os napelem rendszer árak

10 kW-os napelem rendszer: biztosan ekkorára van szükségem? És ha igen, mennyibe fog kerülni? Mikor térül meg a befektetés, és mi fog történni utána? Összeszedtük önnek a válaszokat!

10 kW-os napelem rendszer árak


11 kW-os napelem rendszer ár

Szeretne többet megtudni a napelem rendszerekről és azok kiadásairól? Olvassa el cikkünket, amelyben a 11 kW-os napelem rendszer árán kívül egyéb hasznos információkat is megtudhat!

11 kW-os napelem rendszer ár


12 kW-os napelem rendszer ár – Ön is látni fogja, hogy megéri!

Ön is szeretné, hogyha energia- és környezettudatos módon tudná csökkenteni a kiadásait? Bejegyzésünkből a 12 kW-os napelem rendszer árakról is többet megtudhat!

12 kW-os napelem rendszer ár


14 kW-os napelem rendszer ár – hogyan kalkuláljon, amikor befektet?

Szeretne napelem rendszerbe fektetni, de nem tudja, hogy milyen kiadásokra számíthat? Olvassa el cikkünket és ismerje meg a 14 kW-os napelem rendszer kiadásait!

14 kW-os napelem rendszer ár