Az oldalunkon leírtak a 2022. október 31. előtti állapotra vonatkoznak, így előfordulhat, hogy bizonyos információk már nem aktuálisak. Oldalunk frissítése folyamatban van.

Napelem panelek

Kitűnő teljesítmény, kiemelkedő garancia – ezeket nyújtja a Q Cells

Kitűnő teljesítmény, kiemelkedő garancia – ezeket nyújtja a Q Cells

Forrás: https://www.q-cells.com/en/main/solarproject/commercial~commercial~.html

Az ember szeret hosszú életű, minőségi termékeket kapni a pénzéért.

A napelem rendszerek esetében ez még fokozottan is igaz, hiszen egy költségesebb, hosszútávon megtérülő beruházásról van szó.

Nagyon fontos, hogy csakis megbízható, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező gyártók készülékeit telepítsük a rendszerünkkel, hiszen így elkerülhető az a szituáció, hogy a pár éves napelemek már nem is működnek, a gyártó viszont semmilyen garanciát és javítást nem vállal, sőt, még teljesen el is tűnik a színtérről.

A Hanwha Q Cells napelemeit viszont bármely érdeklődőnek bátran tudjuk ajánlani, mert ez a név biztosíték a minőségre, megbízhatóságra, a magas teljesítményre és hosszantartó garanciára.

A továbbiakban közelebbről is megismerheti a Q Cells napelemeket, és azok megkérdőjelezhetetlen előnyeit.

TOVÁBB >>>


Ismerje meg a világ egyik legnagyobb napelem gyártóját, a JA Solart!

Ismerje meg a világ egyik legnagyobb napelem gyártóját, a JA Solart!

Szeretné csökkenteni a villanyszámlákkal járó kiadásait és karbon-kibocsátását, és a napenergia segítségével ellátni vállalkozása áramszükségletét?

Sőt, tudta, hogy egy ideálisan méretezett napelem rendszerrel még akár az elektromos fűtéshez szükséges energiát is meg tudja termelni?

Így pedig nem csak villanyszámláknak, hanem a gázszámláknak is búcsút inthet, arról nem is beszélve, hogy egy ilyen felelősségteljes döntéssel még a környezetünk védelméhez is hozzájárul.

Ha már saját napelem rendszer kiépítésén gondolkodik, akkor bizonyára kíváncsi lehet arra, hogy melyik gyártók napelemeit és eszközeit érdemes telepíttetni a saját rendszerével.

Ebben a cikkünkben most a világ egyik legnagyobb napelem gyártó cégének, a JA Solarnak a munkásságát és termékelőnyeit szeretnénk Önnek bemutatni!

TOVÁBB >>>


Bemutatjuk a LONGi Solar napelemeit!

Bemutatjuk a LONGi Solar napelemeit!

Ha Ön is már gondolkozik egy ideje azon, hogy napelemeket szeretne a házára, de még nem tudja, hogy mi lenne a legjobb választás, akkor ne aggódjon, mert hoztunk egy kis segítséget hozzá.

Valóban: a napelem telepítésének gondolata már önmagában is egy nagy lépés, viszont általában innen még hosszú út vezet ahhoz, hogy fel is kerüljenek a panelek a tetőre.

Ennek oka elsősorban az, hogy mindenki a legjobb szakembereket és a legjobb minőségű napelem rendszert szeretné, lehetőleg egy megfelelő ár-érték arányban, de ezeket megtalálni nem a legkönnyebb feladat.

Fontos a szakértelem, a megbízhatóság és az is, hogy milyen minőségű napelemekkel dolgoznak.

Éppen ezért, hogy segítsünk Önnek a döntéshozatalban, be szeretnénk mutatni a LONGi Solar napelemeit.

TOVÁBB >>>


Prémium napelemek a tengerentúlról – a Canadian Solar termékei

Prémium napelemek a tengerentúlról – a Canadian Solar termékei

A folyamatos innovációra és fejlődésre igény van a napelem piacon, és a gyártók igyekeznek is ehhez tartani magukat.

Évről évre új modellek és cégek jelennek meg a színen, a napelemek iránt érdeklődő vásárló pedig sokszor már azt sem tudja, hova kapja a fejét, és melyik gyártó termékeiben bízhat meg.

Pedig ahhoz, hogy a leendő napelem tulajdonos a számára legideálisabb készülékeket találhassa meg, jól kell ismernie a kínálatot.

Mi éppen azért igyekszünk bemutatni az olvasóink számára a legnagyobb fotovoltaikus modulokat gyártó cégeket, hogy könnyebben eligazodjanak ebben a szerteágazó, folyamatosan változó világban.

Már több alkalommal is számot adtunk különböző kiváló napelem gyártók történetéről, leginkább az ázsiai kontinensről – Kínából, Dél-Koreából, illetve Japánból.

Viszont most látogassunk el a világ túlsó felére is, még pedig Észak-Amerikába, és ismerkedjünk meg a Canadian Solar, azaz Kanada legnagyobb napelemgyártó vállalatának a munkásságával!

TOVÁBB >>>


Ajánlatkérő űrlap

Az adatvédelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.
Szeretne
visszahívást?
Az adatvedelmi tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom.
Érdekelnek AKCIÓK, újdonságok! Kérem, hogy ezekről is értesítsenek hírlevelek formájában.